Stichting

Senioren
Collectief

Culemborg

 

recreatief

 We gaan er lekker op uit!

Vooral in de zomermaanden worden er diverse busreizen georganiseerd. Jaarlijks wordt er een planning gemaakt waar de dagtochten naar toe gaan, de kosten van de bewuste dagtocht, de duur en hoe de inschrijving kan plaatsvinden. De tijdsduur en kosten zijn afhankelijk van het reisdoel. Deze reizen worden begeleid door vrijwilligers en gesponserd door Bladt Charity. 

De middagreisjes worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Samen Verder (Klaartje). Deze middagreisjes zijn met name geschikt voor hen die minder mobiel zijn of een dagtocht te belastend vinden. De gasten worden rond 13.00 uur thuis opgehaald met een Klaartjebus, zodat ook rolstoelgebruikers meekunnen, en rond 17.00 uur weer worden thuisgebracht.  

De reisjes zijn in de zomermaanden meestal eenmaal in 14 dagen. Eén en ander afhankelijk van weersomstandigheden en onverwachte situaties.  Deze middagreisjes worden begeleid door vrijwilligers van Senioren Collectief en Stichting Samen Verder (Klaartje). De busjes worden door Stichting Samen Verder gesponsord. 

Publicatie van de reisjes staan op de website en worden vermeld in ons gratis maandbulletin De Kijker. Wordt De Kijker nog niet ontvangen vul dan het aanmeldingsformulier in. 

Contact:

Boukje Krishnadath-Dijkstra
tel. 06-27532940
Postadres: Sweelinckstraat 13, 4102 BT Culemborg
Email: sscc.secretariaat@gmail.com